Responsive Joomla Templates by BlueHost Coupon

JÄRJESTYKSENVALVOJAKOULUTUS 

1. Järjestyksenvalvojan peruskurssi 40 h ( 1.1.2017)

 paina linkistä >  Järjestyksenvalvojan koulutusmateriaali perus- ja kertauskoulutuksiin 

2. Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus 16 h

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat hyväksytysti suorittaneet järjestyksenvalvojan peruskurssin.
Koulutus sisältää voimankäyttötekniikat ja -välineet sekä niiden käyttökoulutuksen.

3. Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus 8 h

Järjestyksenvalvojakortin omaavat henkilöt, joiden järjestyksenvalvojan kortin voimassaoloaika on umpeutumassa.

Kurssin suorittaminen hyväksytysti antaa mahdollisuuden hakea poliisilta uudelleen hyväksyntää järjestyksenvalvojaksi.

Jos olet suorittanut järjestyksenvalvojan koulutuksesi ennen 1.3.2007, tulee sinun käydä kertauskoulutus 6 kk:tta ennen kuin kortti umpeutuu sekä

hakea uutta korttia vanhan kortin voimassaolon aikana. Jos korttisi ehtii umpeutua, joudut käymään koko Järjestyksenvalvojan peruskurssin (40 h) uudelleen.

Jos olet suorittanut koulutuksen 1.3.2007 jälkeen, lupasi voidaan uusia kun suoritat kertauskoulutuksen aikaisintaan 6 kk:tta ennen uuden hyväksymisen hakemista. 

4. Järjestyksenvalvojan kaasusumutinkoulutus 5 h / 11 h

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat hyväksytysti suorittaneet järjestyksenvalvojan peruskurssin ja jotka tarvitsevat työssään kaasusumutinta.

Koulutuksen kesto 5 h kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus, jos Fyysisen voimankäytön perusteet ( tai ennen 1.1.2017 Yleisen osa )  suoritettu.

Koulutuksen kesto 11 h,   Fyysisen voimankäytön perusteet 6 h + 5 h kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus ( koulutus 2 päiväinen)

5. Järjestyksenvalvojan Teleskooppipatukkakoulutus 5 h / 11

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat hyväksytysti suorittaneet järjestyksenvalvojan peruskurssin / fyysisen voimankäytön perusteet.

  • Järjetyksenvalvojan teleskooppipatukan kanto-oikeus edellyttää turvallisuusalan elinkeinoluvallisen yrityksen. palveluksessa olon 

Koulutuksen kesto 5 h teleskooppipatukka käyttäjäkoulutus, jos Fyysisen voimankäytön perusteet ( tai ennen 1.1.2017 Yleisen osa )  suoritettu.

Koulutuksen kesto 11 h,   Fyysisen voimankäytön perusteet 6 h + 5 h teleskooppipatukka käyttäjäkoulutus ( koulutus 2 päiväinen)

 

Korvaavuudet

1.10.2002 jälkeen ja ennen 1.3.2011 hyväksytysti suoritettu yleinen osa (vähintään neljä (4) oppituntia) sekä 1.3.2011 jälkeen ja

ennen 1.1.2017 hyväksytysti suoritettu yleinen osa (kuusi (6) oppi-tuntia) korvaa tässä ohjeessa tarkoitetun fyysisen voimankäytön perusteet kokonaisuudessaan.

Vartijan koulutuksessa 1.3.2011 jälkeen ja ennen 1.1.2017 hyväksytysti suoritettu yleinen osa (vähintään kuusi (6) oppituntia)

korvaa kokonaisuudessaan järjestyksenvalvojan fyysisen voimankäytön perusteet.